Uvjeti pružanja usluge

Ovi Uvjeti i odredbe primjenjuju se na korištenje web stranice i webshopa Cuddies Buddies na www.cuddiesbuddies.com uključujući sve podstranice i na kupnju proizvoda koji su tamo dostupni. Prije uporabe pažljivo pročitajte ove Uvjete i odredbe. Vaš pristanak na ovdje navedene Uvjete i odredbe preduvjet je za upotrebu webshopa i kupnju.

Opći uvjeti

Opće informacije

Web stranicu i webshop postavlja i njima upravlja CUDDIES BUDDIES, obrt za trgovinu i usluge, vl. Iva Vuković (dalje u tekstu “Cuddies Buddies” ili “Prodavatelj”), koji je također nositelj svih prava.

Podaci o tvrtki:

CUDDIES BUDDIES, obrt za trgovinu i usluge, vl. Iva Vuković

Zagrebačka 89

Varaždin 42000

Hrvatska

OIB: 77604292580

MBO: 98289489

Tel: + 385 (0)99 445 0003

e-pošta:  info@cuddiesbuddies.com

IBAN: HR4124020061140423343

Cuddies Buddies pruža uslugu webshopa na web stranici www.cuddiesbuddies.com. Usluga se može koristiti širom svijeta i sastoji se od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem, provođenja financijskih transakcija, prodaje robe / proizvoda ili usluga između vas kao korisnika webshopa (u daljnjem tekstu “Kupac”) i nas kao Prodavatelja te dogovaranja isporuke proizvoda.

Vi kao Kupac prihvaćate ove Uvjete i odredbe elektroničkim putem prilikom potvrde vaše narudžbe u webshopu. Također vas potičemo da pročitate odjeljak Politika privatnosti i Politika kolačića jer se to odnosi i na vašu upotrebu webshopa. Ovi Uvjeti i odredbe primjenjuju se na prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu (u daljnjem tekstu: “Ugovor”) između Kupca i Prodavatelja i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda i usluga, cijene proizvoda i usluga, načine plaćanja, povrat novca i pritužbe, isporuku itd. vezane uz korištenje  www.cuddiesbuddies.com.

Kupac može biti samo odrasla osoba i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti njihovi pravni zastupnici ili njegovatelji. Za postupanje suprotno ovom pojmu Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnici www.cuddiesbuddies.com dužni su prilikom ispunjavanja obrazaca za registraciju dati točne, valjane i potpune osobne podatke jer ponašanje suprotno tome ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili realizaciju cjelokupne ili dijela webshop usluge na  www.cuddiesbuddies.com.

Podaci o kupcu koje je dao Kupac neće se prenijeti ili prodati trećoj strani.

Usluge koje vam pružamo putem webshopa ne uključuju troškove koje snosite korištenjem računalne opreme i druge elektroničke opreme (elektroničkih uređaja) i usluga za pristup našem webshopu. Cuddies Buddies nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati prilikom naručivanja ili pregledavanja sadržaja webshopa i korištenja usluga koje su tamo dostupne. Cuddies Buddies je izuzet od bilo kakve odgovornosti za štetu koja može nastati na uređajima koji omogućuju pristup www.cuddiesbuddies.com i podacima pohranjenim na istim uređajima pri korištenju www.cuddiesbuddies.com ako je isto uzrokovano nezakonitim radnjama trećih strana, računalnih virusa itd. i drugih slučajeva za koje Cuddies Buddies nije odgovoran.

Pristajete da ne tražite nadonadu štete od ili držite odgovornom Cuddies Buddies, uključujući njegove podružnice, partnere, službenike, direktore, agente, dobavljače, davatelje licenci, pružatelje usluga, kooperante, dobavljače, pripravnike i zaposlenike, za bilo kakve zahtjeve treće strane, uključujući razumne odvjetničke troškove, koji su proizašli zbog ili iz vašeg kršenja ovih Uvjeta i odredbi ili dokumenata koje oni uključuju ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

Cuddies Buddies se u potpunosti odriče svake odgovornosti za točnost i / ili cjelovitost svih informacija i sadržaja sadržanih na www.cuddiesbuddies.com. Cuddies Buddies zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda jer su svi materijali, fotografije i tekst u dobroj namjeri postavljeni na web mjesto / web trgovinu.

Cuddies Buddies zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojih proizvoda, kao i promjene sadržaja web mjesta / web trgovine bez prethodnog odobrenja ili najave.

Ovi su Uvjeti i odredbe regulirani zakonima Republike Hrvatske i tumačit će se u skladu s njima.

Promjene općih uvjeta

Valjana verzija Uvjeta i odredbi uvijek se smatra verzijom objavljenom na ovim stranicama. U slučaju spora, primijenit će se verzija koja je na snazi u trenutku kupnje i s kojom ste vi, kao Kupac, izrazili svoju suglasnost u trenutku narudžbe.

 

Radi usklađivanja s izmjenama zakona ili naših poslovnih procesa, postoji mogućnost povremenih izmjena Uvjeta i odredbi, o čemu Cuddies Buddies tehnički nije u mogućnosti obavijestiti svakog korisnika, stoga preporučujemo da pročitate ovaj tekst prilikom ponovne korištenja web stranice / webshopa kako biste se upoznali s mogućim promjenama.

Sklapanje ugovora o kupoprodaji

Pregledavanjem sadržaja webshopa možete slobodno birati proizvode koje želite i dodati u svoju košaricu koja nikako nije obvezujuća. Nakon što odaberete proizvode koje želite kupiti, klikom na ikonu košarice ulazite u postupak naručivanja, gdje unosite sve podatke potrebne za dovršavanje narudžbe, potvrđujete svoj pristanak na Uvjete i odredbe i, ovisno o odabranom načinu plaćanja, izvršite plaćanje. Ugovor između kupca i prodavatelja zaključuje se u trenutku kada je postupak narudžbe proizvoda dovršen, stoga se radnje koje u tom trenutku poduzmete i potvrdite smatraju obvezujućima. Nakon predaje narudžbe, primit ćete automatski generiranu potvrdu o potvrdi narudžbe (u daljnjem tekstu ‘Potvrda’) na adresu e-pošte koju ste naveli tijekom postupka narudžbe. Primitak narudžbe smatra se potvrdom zaključenja prodajnog ugovora od strane prodavatelja. Kao potvrdu plaćanja dobit ćete i potvrdu o plaćanju od našeg pružatelja usluge plaćanja (payment gateway).

Cijena

Cijene su u webshopu maloprodajne cijene. Cijene proizvoda ili usluga i cijene dostave izražene su u kunama (HRK) i uključuju PDV. U skladu sa zakonima Republike Hrvatske, u desnom gornjem kutu možete i izbrati prikaz cijena u eurima (EUR).

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne najave. Prodavatelj također ima pravo u bilo kojem trenutku bez prethodne najave odrediti popuste, dnevne ili tjedne akcije, akcije za određeni proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja.

Svi naručeni artikli ili usluge isporučuju se po cijenama i uvjetima koji vrijede u webshopu na dan slanja narudžbe, bez obzira na cijene i uvjete koji vrijede na dan isporuke.

Dostupnost proizvoda

Iako je dostupnost proizvoda naznačena u webshopu, može se dogoditi pogreška u praćenju zaliha, određeni proizvod koji je prikazan kao dostupan zapravo nije dostupan. U ovom vrlo rijetkom i iznimnom slučaju pravovremeno ćemo vas obavijestiti putem podataka za kontakt koje ste naveli prilikom narudžbe. Ponudit ćemo vam da odaberete drugi proizvod umjesto nedostupnog proizvoda, bez obveze prihvaćanja takve ponude. Ako ne prihvatite ponudu, Cuddies Buddies će vam dati puni povrat novca najkasnije 14 dana od datuma plaćanja. Cuddies Buddies vas uvjerava da se svi proizvodi svakodnevno prate s najvećom pažnjom našeg tima.

Načini plaćanja

Kupac može izvršiti plaćanje kreditnom i debitnom karticom, PayPal-om te putem Keks Pay-a. Cuddies Buddies surađuje s Borgun platnim rješenjima (www.borgun.com) koja koriste 3D sigurno plaćanje, i Mastercard SecureCode i Vefified by Visa.

 

Plaćanje se može izvršiti sljedećim karticama:

Mastercard

Maestro

Visa

Visa Electron

Promotivni kodovi

Cuddies Buddies zadržava pravo periodičnog provođenja prodajnih akcija svih ili određenih artikala ili usluga u webshopu. Tijekom prodajne akcije (potencijalni) Kupac će dobiti promotivne kodove koji se mogu iskoristiti tijekom postupka naručivanja.

Uvjete pružanja usluge možete skinuti ovdje: Uvjeti pružanja usluge.docx

Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar