-40%

kn289.00

Zašto je naša personalizacija tako drugačija?

Naime, nakon što nam pošaljete sliku vašeg kućnog ljubimca bit će vam isporučena njegova ilustracija u stilu naših Buddiesa i to na proizvodu koji sami odaberete.

Svi proizvodi proizvedeni su od organskog pamuka i drugih visokokvalitetnih materijala. Tisak je napravljen s bojama na bazi vode direktno na tkaninu. Potpuno je siguran za djecu i odrasle, ali i prirodu.

A ukoliko odmah želite da razveselite i svoje najbliže ili nakon što vas, nakon prve narudžbe, proizvod toliko oduševi i poželite razveseliti još nekog ilustracijom vašeg ljubimca, kontaktirajte nas putem maila i iskoristite pogodnosti Family Pack-a. Više informacija u opisu proizvoda,

Naručite sada i zakoračite u naš Cuddies Buddies svijet!

Važne napomene:

* Sve ilustracije izrađujemo isključivo prema slici koju nam pošaljete stoga Vas molimo da slike budu visoke kvalitete te da je jasno vidljiv Vaš mezimac kojeg želite na ilustraciji.

* Nakon što napravimo ilustraciju vašeg ljubimca šaljemo vam sliku proizvoda s ilustracijom na odobrenje putem maila. Proizvod šaljemo tek nakon vašeg finalnog odobrenja. Rok za dostavu nakon odobrenja je 7-10 radnih dana.

Obriši
SKU: P1 Kategorije: , Oznake: ,
Product ID: 2079

Opis

PERSONALIZIRANA DJEČJA MAJICA OD 100% ORGANSKOG PAMUKA

Smatramo da vaši najmiliji zaslužuju samo najkvalitetnije i zbog toga odjeću za personalizaciju, kao i za ostale proizvode sa Buddiesima, radimo samo od prirodnih materijala. Tako je i personalizirana dječja majica kratkih rukava izrađena od 100% čistog organskog pamuka. Ova jedinstvena majica ima certifikate GOTS,  Oecoteks 100, Vegan approved, Fair Wear i Organic Textile Standard.

 

ZAŠTO KORISTIMO ORGANSKI PAMUK UMJESTO OBIČNOG PAMUKA?

Suštinski, riječ je o dva paralelna svemira. Organski pamuk je najnježnija moguća varijanta koju želimo za svoje najdraže. Vlakna organski uzgojenog pamuka puno su izdržljivija od umjetnih materijala te su mekša i nježnija na dodir i ne štete koži. Ova personalizirana dječja majica napravljena od organskog pamuka je kvalitetna, prozračna, lagana i udobna za nošenje i jamči duži rok trajanja od majici niskokvalitetnih i kemijskih materijala koji štete okolišu. Takva odjeća otporna je na visoke temperature za razliku od sintetike i umjetnih materijala. I najvažnije, nošenje odjeće od organskog pamuka sve više postaje stil života, jer na taj način čuvamo našu Zemlju, ekosustav i zdravo tlo. Kupnjom takve odjeće osiguravamo dobrobit za svoju djecu i od malih nogu im podižemo svijest o upotrebi prirodnih, čistih i zdravijih materijala. Na takav način dajemo primjer djeci, dok svi skupa učimo kako je ulaganje u kupnju prirodnih materijala dugoročno dobra i vrijedna investicija.

 

VODENE BOJE – IN, SINTETIKA – OUT

Kao čvrsti zagovornici ideje zaštite okoliša i održivosti, ova personalizirana dječja majica je proizvedena korišćenjem ekološki prihvatljivih i biorazgradivih boja na bazi vode.

 

ORIGINALNI DIZAJN I ORIGINALNA PRIČA

Cuddies Buddies je jedinstvena originalna priča sa unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. Brend je nastao zajedničkim djelovanjem mašte, želje za povezivanjem djece i pasa te spojem šaljivosti i kreativnosti. Upravo iz te želje za povezivanjem ljudi i pasa je i nastala ideja o personaliziranim proizvodima kako za djecu tako i za odrasle.

 

VAŠ LJUBIMAC DIO CUDDIES BUDDIES EKIPE

Što je tako posebno sa našom personalizacijom? Nakon što pošaljete sliku vašeg ljubimca, bit će vam isporučena personalizirana dječja majica dugih rukava od organskog pamuka sa ilustriranim vašim ljubimcem i sve to u Cuddies Buddies stilu. Tako će moći i vaš ljubimac biti dio naše ekipe poput Andrije, Zigmunda, Jozefine ili Gospodina RIbe.

 

UNIKATNOST PROIZVODA

Što je tako posebno sa našom personalizacijom? Nakon što pošaljete sliku vašeg ljubimca, bit će vam isporučena personalizirana dječja majica dugih rukava od organskog pamuka sa ilustriranim vašim ljubimcem i sve to u Cuddies Buddies stilu. Tako će moći i vaš ljubimac biti dio naše ekipe poput Andrije, Zigmunda, Jozefine ili Gospodina RIbe.

 

***FAMILY PACK***

Ukoliko imate namjeru razveseliti vaše najbliže i želite više personaliziranih majici (svejedno jesu li su dječje ili za odrasle ili možda mix dječjih i odraslih) sa ilustracijom vašeg ljubimca, kontaktirajte nas putem maila info@cuddiesbuddies.com , tako što ćete u naslovu maila napisati “FAMILY PACK”, a zatim u tijelu maila napisati detalje, tj. što točno želite naručiti (vrsta majice, veličina, boja i količina), zatim ime vašeg ljubimca i na kraju u privitku poslati sliku vašeg ljubimca.

 

CIJENA za FAMILY PACK je:

Naručene 2 majice = 110Kn popusta na cijeli iznos + FREE SHIPPING;

Naručene 3 majice = 300Kn popusta na cijeli iznos + FREE SHIPPING;

Naručene 4 majice = 530kn popusta na cijeli iznos  + FREE SHIPPING;

Naručenih 5 majici = 750kn popusta na cijeli iznos  + FREE SHIPPING.

 

Za više informacija o našim Buddiesima i njihovim pričama, kliknite OVDJE.

Možete nas pratiti i na Facebook – u i Instagramu

 

ZAKORAČITE U NAŠ CUDDIES BUDDIES SVIJET! NEKA VAŠ LJUBIMAC POSTANE DIO EKIPE!

 

 

UPUTE ZA ODRŽAVANJE PROIZVODA

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • Strojno pranje na 30°C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • Strojno sušenje nije preporučljivo jer može oštetiti površinu tkanine i printa. Sušite ispod 800 Rpm
  • Nemojte proizvod izlagati pretjeranoj sunčevoj svjetlosti
  • Glačajte s unutarnje strane na niskoj temperaturi
  • Proizvodi se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Dodatne informacije

Size

3 – 4 godine, 5 – 6 godina, 7 – 8 godina, 9 – 11 godina

Boja

Azur, Candy pink, Carribien Blue, Natural Raw

×
Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar