kn499.00

Tu je i naša dama fina, Jozefina! Jozefina nam donosi novu premium posteljinu uz koju će Vaša dječja soba izgledati milo, ljupko i slatko! Posteljina je napravljena od najfinijeg pamučnog satena koji je mekan, nježan i prija djeci. Idealan je izbor za dječju sobu i savršen izbor za originalni poklon Vašim najbližima. Vaša djeca će je zasigurno obožavati.

Posteljina sadži navlaku za poplun (140×200) i jastučnicu (50×70).

Zbog dodatne mekoće i ugodnosti Vašeg djeteta, lik se nalazi na vanjskoj strani navlake, dok je unutarnja strana ostala u izvornom obliku najfinijeg pamučnog satena. Na donjem dijelu, navlaka za poplun ima zatvarač bijele boje s metalnim zatvaračem.

 

Rok za dostavu proizvoda je 7-10 radnih dana.

SKU: D26 Kategorija: Oznake , , , ,
Product ID: 2490

Opis

DJEČJA POSTELJINA OD NAJFINIJEG PAMUČNOG SATENA

Dječja posteljina “Jozefina” je izrađena od 100% čistog pamučnog satena koji zbog specifičnog načina tkanja i obrade pruža posebnu mekoću posteljini. Posteljina od pamučnog satena je izvrstan izbor jer koži daje ugodan osjećaj i omogućuje joj disanje tokom sna. Također, pamučni saten nam pruža besprijekoran izgled posteljine i mekoću dodira, dok je istovremeno posteljina izuzetno otporna i veoma laka za održavanje. Vašoj djeci će ostati samo da se ušuškaju sa mekim i glatkim pamučnim satenom i uživaju u mirnim, slatikim i čarobnim snovima.

ZAŠTO KORISTIMO PAMUČNI SATEN?

Jeste li znali da prosječan čovjek provede 2555 sati u krevetu godišnje, a 178.850 sati u toku života?! Kvalitetan san, ključan je za adekvatan odmor tokom noći i utječe na zdravlje i pravilan razvoj vaše djece. Na kvalitetu sna utječe mnogo faktora, a jedan je odabir adekvatne posteljine. Ključni uvjet da bi posteljina bila adekvatna je disanje osjetljive dječje kože kako ne bi došlo do opasnosti od iritacija, osipa ili prekomjernog znojenja. Pamučni saten je napravljen od 100% najfinijeg pamuka te zbog posebnog načina tkanja i obrade pruža koži disanje, ne zadržava prašinu i alergene i ima iznimnu mekoću i glatkoću te je savršen spoj osećaja udobnosti i stila.  Ako želite da vaše dijete uživa u najkvalitetnijem i najudobnijem materijalu tijekom sna, ova dječja posteljina od pamučnog satena je pravi izbor za vas!

VODENE BOJE – IN, SINTETIKA – OUT

Kao čvrsti zagovornici ideje zaštite okoliša i održivosti, ova dječja posteljina je proizvedena korišćenjem ekološki prihvatljivih i biorazgradivih boja na bazi vode.

ORIGINALNI DIZAJN

Krevet je središnji dio svake spavaće sobe, pa je odabir posteljine koja se estetski uklapa u prostor vrlo bitan prilikom dekoriranja spavaće sobe. Kako bismo odgovorili estetskim potrebama i pokazali koliko visoko cjenimo ljepotu doma, pazili smo o svakom detalju tokom kreiranja ovog proizvoda. Rezultat naše posvećenosti je upravo ova originalna i superzanimljiva dječja posteljina od pamučnog satena sa našom slatko malom damom Jozefinom za koju vjerujemo da će biti savršen dodatak svakoj dječjoj sobi i da će je vaši klinci zasigurno obožavati.

JEDINSTVENA PRIČA

Cuddies Buddies je jedinstvena i originalna priča sa unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. Brend je nastao zajedničkim djelovanjem mašte, želje za povezivanjem djece i pasa te spojem šaljivosti i kreativnosti. Jedan od Buddiesa je upravo i naša slatka mala dama Jozefina.

Slatka dama Jozefina

Ona je plava i nosi trake,
Trči, juri, ima korake lake,
Puno trenira i stalno pleše,
Ne, nije krhka, to ljudi griješe.

Ona je buddy, ko diva iz filma,
Ona je oseka, ona je plima,
Uvijek sređena, uredna i fina,
Slatka mala dama, Jozefina.

Ukoliko želite još dodatno upoznati našu Jozefinu, kliknite za više o Jozefini.

Možete nas pratiti i na Facebook – u i Instagramu

DOBRODOŠLI U NAŠ CUDDIES BUDDIES SVIJET!

 

UPUTE ZA ODRŽAVANJE

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • Strojno pranje na 30°C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • Strojno sušenje nije preporučljivo jer može oštetiti površinu tkanine i printa. Sušite ispod 800 Rpm
  • Nemojte proizvod izlagati pretjeranoj sunčevoj svjetlosti
  • Glačajte s unutarnje strane na niskoj temperaturi
  • Proizvodi se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće
Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar