kn179.00

Moderna dječja T-shirt majica s likom dobroga diva Zigmunda napravljena je od 100% organskoga pamuka. Mekana na dodir, pravi je izbor za vašega mališana. Model je unisex što znači da će, uz odabir prave veličine, podjednako dobro odgovarati djevojčicama i dječacima (tablica veličina nalazi se ispod teksta).

Majica je izrađena od čistoga organskoga pamuka, po svim ekološkim standardima, istovremeno poštujući i sve društvene norme.

Iznimno je meka, udobna i dobro pristaje na kožu. Ova je majica lagana i prozračna te dopušta koži disati, stoga je idealna za osjetljivu dječju kožu.

Rok za dostavu proizvoda je 7-9 radnih dana.

 

 

Obriši
SKU: D2 Kategorija: Oznake , , , , , , ,
Product ID: 703

Opis

DJEČJA MAJICA OD ORGANSKOG PAMUKA

Smatramo da vaši najmiliji zaslužuju samo najkvalitetnije i zbog toga odjeću s likovima naših Buddiesa radimo samo od prirodnih materijala. Tako je i dječja majica sa našim dobrim divom Zigmundom izrađena od 100% čistog organskog pamuka. Ova jedinstvena majica ima certifikate GOTS,  Oecoteks 100, Vegan approved, Fair Wear i Organic Textile Standard.

ZAŠTO ORGANSKI PAMUK UMJESTO OBIČNOG PAMUKA?

Suštinski, riječ je o dva paralelna svemira. Organski pamuk je najnježnija moguća varijanta koju želimo za svoje najdraže. Vlakna organski uzgojenog pamuka puno su izdržljivija od umjetnih materijala te su mekša i nježnija na dodir i tako ne štete koži. Dječja majica napravljena od organskog pamuka je kvalitetna, prozračna, lagana i udobna za nošenje i jamči duži rok trajanja od dječjih majici niskokvalitetnih i kemijskih materijala koji štete okolišu. Takva odjeća otporna je na visoke temperature za razliku od sintetike i umjetnih materijala. I najvažnije, nošenje odjeće od organskog pamuka sve više postaje stil života, jer na taj način čuvamo našu Zemlju, ekosustav i zdravo tlo. Kupnjom takve odjeće osiguravamo dobrobit za svoju djecu i od malih nogu im podižemo svijest o upotrebi prirodnih, čistih i zdravijih materijala. Na takav način dajemo primjer djeci, dok svi skupa učimo kako je ulaganje u kupnju prirodnih materijala dugoročno dobra i vrijedna investicija.

VODENE BOJE – IN, SINTETIKA – OUT

Kao čvrsti zagovornici ideje zaštite okoliša i održivosti, majica je proizvedena korišćenjem ekološki prihvatljivih i biorazgradivih boja na bazi vode.

ORIGINALNI DIZAJN I ORIGINALNA PRIČA

Cuddies Buddies je jedinstvena originalna priča sa unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. Brend je nastao zajedničkim djelovanjem mašte, želje za povezivanjem djece i pasa te spojem šaljivosti i kreativnosti. Jedan od Buddiesa je upravo naš dobri div Zigmund.

Zig, zig, Zigmund

Veliki je, strašan je, ima dubok glas,
Vide ga i misle: “Bježi dalje od nas!”;
Dok ga ne upoznaju, mnogi ga se boje,
Varaju se svi, dobri div to je!

Pogled ludi, jezik plezi, a duša kao svila,
Nespretan i smotan, prava kaos vila;
Veseo i razdragan, jede kao “pig”,
Dobri div Zigmund, Zig, Zig, Zig, Zig, Zig!

Ukoliko želite još dodatno upoznati našeg Zigmunda, kliknite za više o Zigmundu.

Možete nas pratiti i na Facebook – u i Instagramu

DOBRODOŠLI U NAŠ CUDDIES BUDDIES SVIJET!

UPUTE ZA ODRŽAVANJE PROIZVODA

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • Strojno pranje na 30°C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • Strojno sušenje nije preporučljivo jer može oštetiti površinu tkanine i printa. Sušite ispod 800 Rpm
  • Nemojte proizvod izlagati pretjeranoj sunčevoj svjetlosti
  • Glačajte s unutarnje strane na niskoj temperaturi
  • Proizvodi se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Dodatne informacije

Size

3 – 4 godine, 5 – 6 godina, 7 – 8 godina, 9 – 11 godina

Boja

Azur, Melon Code, Red

×
Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar