Opće informacije

Prihvaćanjem ove Politike privatnosti Kupac je obaviješten i daje pristanak za obradu osobnih podataka koji se mogu prikupiti putem web stranice / webshopa www.cuddiesbuddies.com, kao i za obradu podataka koji dolaze s pregledavanja web stranica / webshopa i bilo kojeg drugih podataka koji se mogu prikupiti u budućnosti. Prodavatelj će zaštititi osobne podatke Kupca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i neće ni na koji način prenositi ili prodavati osobne podatke trećim stranama. Iz ovoga su izuzeti slučajevi u kojima je Prodavatelj dužan, na valjani zahtjev ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, osigurati ili omogućiti pristup osobnim podacima Kupca.

Cuddies Buddies zadržava pravo ažuriranja sadržaja ove stranice. Stoga vas pozivamo da redovito pregledavate našu politiku privatnosti kako biste bili u toku sa svim izvršenim promjenama.

Ova Politika privatnosti regulirana je zakonom Republike Hrvatske i tumači se u skladu s tim.

Također pročitajte Pravila o kolačićima dostupna na ovoj web stranici / webshopu jer se međusobno nadopunjuju.

Cuddies Buddies zadržava pravo promjene ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

 Korištenje i obrada osobnih podataka

 1. Cuddies Buddies koristi vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:kupnja proizvoda ili usluga uključujući prijavu u webshop
  prijava za newsletter
  korisnička služba u što je uključeno: zahtjevi Kupaca, upiti, pritužbe itd.izravni marketinganaliza potrošačkih navikapriopćavanje podataka Kupaca trećim stranama
 2. Cuddies Buddies će obraditi sljedeće podatke:identifikacijski podaci: ime, prezime i identifikacijski broj (OIB)podaci za kontakt: adresa e-pošte, telefonski broj i poštanska adresafinancijski podaci: bankovna kartica.podaci pregledavanja interneta

Pristanak

Kada Cuddies Buddies pružite osobne podatke za dovršetak transakcije, potvrdu vaše kreditne kartice, narudžbu, dogovor o isporuci ili vraćanju predmeta, podrazumijevamo da pristajete na to da ih prikupljamo i koristimo samo iz tog posebnog razloga.

Ako vaše osobne podatke tražimo u marketinške svrhe (newsletter i ostale marketinške komunikacije), tražit ćemo od Vas izravno Vaš izraženi pristanak ili ćemo vam pružiti priliku da odbijete. Ako ste se odlučili za primanje marketinških komunikacija, Cuddies Buddies može dijeliti vaše podatke s nezavisnim pružateljima usluga koji pružaju usluge distribucije e-pošte ili s tvrtkama na društvenim mrežama koje pružaju usluge digitalnog marketinga.

Korištenjem ove web stranice izjavljujete da ste najmanje punoljetni u državi prebivališta ili da ste punoljetni u državi prebivališta i dali ste nam pristanak da bilo koja od Vaših maloljetnih uzdržavanih osoba koristie ovu stranicu.

Vaša prava

Možete ostvariti prava koja vam regulira zakon u vezi s vašim osobnim podacima pisanjem na info@cuddiesbuddies.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 30 dana od primitka. U nekim slučajevima možemo zatražiti kopiju identifikacijskog dokumenta ako je potrebno zajedno s vašim zahtjevom kako bismo mogli provjeriti vaš identitet.

 1. Pravo pristupa
  Imate pravo znati obrađuju li se vaši osobni podaci i ako je potvrđeno, dobiti kopiju takvih podataka i biti informirani o: izvoru podataka, kategorijama obrađenih osobnih podataka, primateljima podataka, svrhama obrade, postojanju automatiziranog postupka donošenja odluka (uključujući profiliranje), razdoblju čuvanja podataka i prava predviđenih zakonom
 2. Pravo na ispravakImate pravo ispravaka podataka u našem posjedu koji se tiču ​​Vas ili ažuriranja nepotpunih podataka.
 3. Pravo brisanjaImate pravo zatražiti brisanje vaših osobnih podataka ako više nisu potrebni u svrhu za koju su prikupljeni ili ako više nismo ovlašteni za obradu tih podataka.
 4. Pravo na ograničenje obrade Imate pravo zatražiti ograničenje obrade.
 5. Pravo na povlačenje pristanka Možete povući svoj pristanak u odnosu na svu obradu podataka koja to zahtijeva.
 6. Pravo na prijenos podatakaU slučaju da obrađujemo podatke na temelju vašeg pristanka ili u ugovoru o prodaji, ili ako se obrada provodi automatiziranim sredstvima, možete ostvariti pravo prenosivosti podataka.
 7. Pravo prigovora Imate pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku na temelju našeg legitimnog interesa, uključujući profiliranje.Također vas obavještavamo da ako smatrate da je obrada vaših osobnih podataka u suprotnosti s odredbama Uredbe EU 2016/679, imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Treće strane i usluge trećih strana

Pružatelji usluga s treće strane koje Cuddies Buddies koristi prikupljat će, koristiti i otkrivati vaše podatke samo u mjeri u kojoj je to potrebno kako bi im se omogućilo obavljanje usluga koje nam pružaju. Međutim, određeni pružatelji usluga treće strane, kao što su pristupnici za plaćanje, imaju vlastita pravila o privatnosti u vezi s podacima koje smo im dužni pružiti za vaše transakcije povezane s kupnjom. Za ove pružatelje usluga preporučujemo da pročitate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli način na koji će ti pružatelji usluga postupati s vašim osobnim podacima. Imajte na umu da se određeni pružatelji usluga mogu nalaziti u objektima ili imati objekte koji se nalaze u drugoj jurisdikciji od vas ili Cuddies Buddies-a. Ako odlučite nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge pružatelja usluga treće strane, vaši podaci mogu postati podložni zakonima jurisdikcije u kojoj se taj pružatelj usluga ili njegovi objekti nalaze.

Nadalje, na web stranici Cuddies Buddies možete pronaći gumbe društvenih mreža. To su posebni “gumbi” koji prikazuju ikone društvenih mreža (na primjer, Facebook ili Instagram). Ovi “gumbi” omogućuju vam da dođete do društvenih mreža i izravno komunicirate s njima “klikom”. Vaš klik na društvene gumbe omogućit će društvenoj mreži da stekne podatke u odnosu na vaš posjet. Ovime se slažete da ćete podatke o svojoj web aktivnosti podijeliti s odabranim društvenim mrežama.

Pravila o kolačićima

Kolačići su male datoteke koje Cuddies Buddies web stranica / webshop preuzima na uređaj koji koristite za pregledavanje. Kolačići se koriste za pohranu i prenošenje informacija. Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja. Ne možemo pratiti vaše osobne podatke putem kolačića ako ih izravno ne navedete.
Možete postaviti svoj računalni preglednik da prihvati sve kolačiće, samo određene kolačiće ili ih u potpunosti odbiti (provjerite upute kako to učiniti u nastavku). Imajte na umu da ako odlučite odbiti kolačiće, to može utjecati na funkcionalnost Cuddies Buddies web stranice / webshopa.
Također pročitajte Pravila o privatnosti dostupna na ovoj web stranici / webshopu jer se međusobno nadopunjuju.
Cuddies Buddies zadržava pravo promjene ovih Pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Vrste kolačića koje koristimo

 1. Trajanje
  Kolačići sesije: oni se brišu i nestaju s uređaja nakon što napustite web mjesto i zatvorite preglednik.
  Trajni kolačići: oni ostaju na Vašem uređaju čak i nakon što napustite web mjesto, dok ih ne izbrišete ili dok ne dosegnu datum isteka.
 2. Origin
  Kolačići prve strane: njih postavlja web stranica koju posjećujete.
  Kolačići treće strane: njih postavlja različita web lokacija od one koju posjećujete (na primjer: davatelji usluga Cuddies Buddies-u kao što je Google Analytics itd.).
 3. Namjena
  Strogo potrebni ili takozvani “tehnički” kolačići: oni su ključni za kretanje po web mjestu koje posjećujete i korištenje određenih njegovih funkcija.
  Izvedbeni kolačići: oni prikupljaju anonimne podatke i pomažu Cuddies Buddies-u da shvati kako korisnici komuniciraju s našim web mjestom / webshopom.
  Funkcionalni kolačići: omogućuju web mjestu da pamti vaše izbore i pružaju prilagođene funkcije koje ste odabrali. Oni se također mogu koristiti za internetsku ponudu ili za izbjegavanje opetovanog predlaganja usluga ili poruka koje ste već odbili u prošlosti.
  Kolačići oglašavanja ili ciljanja: reklamni kolačići koriste se za prikupljanje podataka o Vašim navikama pregledavanja kako bi se ciljale relevantne reklamne poruke koje najbolje odražavaju Vaše interese.

Kako odbiti ili blokirati kolačiće

Većina internetskih preglednika u početku je konfigurirana za automatsko prihvaćanje kolačića. To znači da u bilo kojem trenutku možete postaviti da Vaš preglednik prihvati sve kolačiće, određene kolačiće ili da ih odbije onemogućavanjem njihove upotrebe putem web stranica. Također možete postaviti postavke preglednika da Vas upozorava kad god se kolačić preuzme na Vaše računalo i da briše kolačiće nakon svake sesije pregledavanja.
Evo kako upravljati najčešćim postavkama kolačića preglednika:
Chrome: Postavke – > Privatnost
Firefox: Alati – > Mogućnosti – Privatnost >
Internet Explorer: Alati – > Internetske mogućnosti – > Privatnost
Safari: Preferencije – > Privatnost

GOOGLE ANALYTICS

Cuddies Buddies koristi Google Analytics za analizu korištenja svoje web stranice. Google Analytics generira statističke i druge informacije o korištenju web-lokacije pomoću kolačića, kako slijedi:
određivanje domene za metriku
razlikovanje jedinstvenih korisnika
pamćenje broja i vremena prethodnih posjeta
pamćenje informacija o izvoru prometa
određivanje početka i kraja sesije
pamćenje vrijednosti prilagođenih varijabli na razini posjetitelja
Google ima vlastita pravila privatnosti koja možete pregledati na sljedećoj poveznici:
https://policies.google.com/privacy?hl=en
Politku privatnosti možete skinuti ovdje: Politika privatnosti

Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar