Tko smo mi?

Mi smo mladi entuzijasti sa snovima i ciljem da na šaljiv i originalan način upoznamo djecu s našim najdražim psima. Naša ideja je da kroz kreativni sadržaj i ljudske osobine prikažemo djeci vrline, navike, prednosti, potrebe, ali i mane i strahove naših malih četveronožnih prijatelja. Također, smatramo da su djeca bogatstvo svijeta i da zaslužuju samo najbolje. Stoga, naša želja i misija je da ponudimo mališanima najkvalitetnije proizvode izrađene od pažljivo odabranih sirovina koje su 100% sigurne za njihovo zdravlje i zdravlje cijele naše planete.

Dajemo sve od sebe da proizvodnja naših proizvoda ima minimalni utjecaj na okoliš i društvo stoga nam je važno da naši dobavljači imaju iste vrijednosti. Većina naših tekstilnih proizvoda ima certifikate Oeco-Teks standard 100, Fair Wear, GOTS, Global recycled standard.

Što je Cuddies Buddies?

Cuddies Buddies je originalna priča sa unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. Brend je nastao zajedničkim djelovanjem mašte, želje za povezivanjem djece i pasa, ljubavi, edukativnim trenucima kroz zabavu te spojem šaljivosti i kreativnosti. Naši Buddiesi su međusobno veoma različiti, ali ih povezuje postojanje njihovih vrlina i mana, postojanje pojedinih ljudskih osobina i navika, kao i ljubav i privrženost prema svojim ljudskim prijateljima.

Cilj brenda Cuddies Buddies je postići sinergiju radosti, sreće i veselja djece i njihovih najdražih prijatelja te stvaranje kvalitetnih proizvoda bez kompromisa.

Buddiesi su se malo raspitali i shvatili da je to upravi potrebno našim klincima da pokažu koga oni, uz mamu, tatu, baku, djeda, seku i bracu vole najviše na svijetu. Pa to su njihovi kućni ljubimci, preslatki psi. Veza između pasa i djece je neraskidiva, a psiholozi su odavno već napisali kako kućni ljubimci, napose psi imaju velik pozitivan utjecaj na razvoj djeteta, preuzimanje odgovornosti, pokazivanja ljubavi, brige i pažnje, razvijanja samopouzdanja i dr.

Naša vesela i nestašna družina odlučila je pomoći svim roditeljima, bakama i djedovima, kumovima i obiteljskim prijateljima koji si svake godine postavljaju pitanja što pokloniti djeci, unučadi, kumčadi i prijateljima za rođendane ili neke druge prilike.  Zigmund, Andrija, Gabek (iliti i g. Riba) i Jozefina im svima poručuju kako je došao kraj njihovim brigama i mukama, jer su oni smislili rješenje. Svi oni koji cijene najkvalitetnije proizvode, unikatnost i ručni rad te vole pomalo otkačene poklone, naši su novi prijatelji i rado ih primamo u svoju zajednicu Cuddies Buddies. I za kraj, Buddiesi vam poručuju kako je najvažnije da kupnja bude veliko zadovoljstvo, i malima i velikima i zato su tu za sva pitanja. 😉

Global Recycled Standard
OEKO-TEX 112055
Organic Blended Standard
Organic content standard
Organic standard
Organic textile Standard
Besplatna dostava od 500kn
This is default text for notification bar