-29%

25,87

Majica dugih rukava, od debljega materijala, s likom naše dive Jozefine idealna je za sve klince, osobito one koje vole skijanje. Izrađena je od visokokvalitetnih ekoloških materijala (85% organski pamuk, 15% reciklirani poliester). Model je unisex što znači da će, uz odabir prave veličine, podjednako dobro odgovarati djevojčicama i dječacima (tablica veličina nalazi se ispod teksta).

Majica je izrađena po svim ekološkim standardima, istovremeno poštujući i sve društvene norme što dokazuje i GOTS certifikat.

Iznimno je meka, udobna i dobro pristaje na kožu te će zato biti omiljeni odjevni komad zaigranih mališana u svakome trenutku.

Rok za dostavu proizvoda je 7-10 radnih dana.

Clear
SKU: N/A Category:
Product ID: 3848

Description

DJEČJA MAJICA DUGIH RUKAVA OD ORGANSKOG PAMUKA I RECIKLIRANOG POLIESTERA

Smatramo da vaši najmiliji zaslužuju samo najkvalitetnije i zbog toga odjeću s likovima naših Buddiesa radimo samo od prirodnih ekoloških materijala. Tako je i dječja majica dugih rukava sa našom slatkom malom damom Jozefinom izrađena od 85% čistog organskog pamuka i 15% recikliranog poliestera. Ova jedinstvena majica ima certifikate GOTS,  Oecoteks 100, Vegan approved, Fair Wear i Organic Textile Standard.

ZAŠTO ORGANSKI PAMUK UMJESTO OBIČNOG PAMUKA?

Suštinski, riječ je o dva paralelna svemira. Organski pamuk je najnježnija moguća varijanta koju želimo za svoje najdraže. Vlakna organski uzgojenog pamuka puno su izdržljivija od umjetnih materijala te su mekša i nježnija na dodir i na taj način ne štete koži. Dječja majica dugih rukava napravljena od 85% organskog pamuka je kvalitetna, prozračna, lagana i udobna za nošenje. Takva odjeća otporna je na visoke temperature za razliku od sintetike i umjetnih materijala. I najvažnije, nošenje odjeće od organskog pamuka sve više postaje stil života, jer na taj način čuvamo našu Zemlju, ekosustav i zdravo tlo. Kupnjom takve odjeće osiguravamo dobrobit za svoju djecu i od malih nogu im podižemo svijest o upotrebi prirodnih, čistih i zdravijih materijala. Na takav način dajemo primjer djeci, dok svi skupa učimo kako je ulaganje u kupnju prirodnih materijala dugoročno dobra i vrijedna investicija.

VODENE BOJE – IN, SINTETIKA – OUT

Kao čvrsti zagovornici ideje zaštite okoliša i održivosti, majica je proizvedena korišćenjem ekološki prihvatljivih i biorazgradivih boja na bazi vode.

ORIGINALNI DIZAJN I ORIGINALNA PRIČA

Cuddies Buddies je jedinstvena originalna priča sa unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. Brend je nastao zajedničkim djelovanjem mašte, želje za povezivanjem djece i pasa te spojem šaljivosti i kreativnosti. Jedan od Buddiesa je upravo i naša slatka mala dama Jozefina.

Slatka mala dama Jozefina

Ona je plava i nosi trake,
Trči, juri, ima korake lake,
Puno trenira i stalno pleše,
Ne, nije krhka, to ljudi griješe.

Ona je buddy, ko diva iz filma,
Ona je oseka, ona je plima,
Uvijek sređena, uredna i fina,
Slatka mala dama, Jozefina.

Ukoliko želite još dodatno upoznati našu Jozefinu, kliknite za više o Jozefini.

Možete nas pratiti i na Facebook – u i Instagramu

DOBRODOŠLI U NAŠ CUDDIES BUDDIES SVIJET!

UPUTE ZA ODRŽAVANJE PROIZVODA

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • Strojno pranje na 30°C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • Strojno sušenje nije preporučljivo jer može oštetiti površinu tkanine i printa. Sušite ispod 800 Rpm
  • Nemojte proizvod izlagati pretjeranoj sunčevoj svjetlosti
  • Glačajte s unutarnje strane na niskoj temperaturi
  • Proizvodi se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Additional information

Boja

Majorelle blue

Size

3 – 4 years, 5 – 6 years, 7 – 8 years, 9 – 11 years

Free delivery over 70€
This is default text for notification bar